Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στο σημείο διαβατηριακού ελέγχου Κακαβιάς, όταν μία ανήλικη κοπέλα αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμονής για τη διέλευσή της προς την Αλβανία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, η ανήλικη, που επισκεπτόταν την Ελλάδα με τη μητέρα της, έχασε τις αισθήσεις της ενόσω περίμεναν να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Άμεσα, αστυνομικός συνοδός υπηρεσιακού σκύλου μετέφερε την κοπέλα στην αγκαλιά του σε κατάλληλο σημείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τη συνόδευσε μέχρι το ασθενοφόρο που την παρέλαβε και τη μετέφερε σε νοσοκομείο της περιοχής.
Όπως έγινε γνωστό αργότερα, η υγεία της ανήλικης σταθεροποιήθηκε και έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα, συνεχίζοντας χωρίς προβλήματα τις διακοπές της.
Η παρέμβαση των αστυνομικών υπήρξε άμεση και αποτελεσματική, αποδεικνύοντας τον ανθρώπινο χαρακτήρα και την ετοιμότητα των δυνάμεων ασφαλείας ακόμη και σε περιπτώσεις που υπερβαίνουν τα τυπικά καθήκοντά τους.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις