Αρχική Παρασκήνιο Άνευ αρμοδιοτήτων ο Δημήτρης Μητρόπουλος στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού

Άνευ αρμοδιοτήτων ο Δημήτρης Μητρόπουλος στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
BRUSSELS, BELGIUM - OCTOBER 17: Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis arrives at the EU headquarters to attend for an European Union Summit in Brussels, Belgium on October 17, 2019. Dursun Aydemir / Anadolu Agency

Η έμμεση αποψίλωση των καθηκόντων που είχαν δοθεί στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μητρόπουλο ανακοινώθηκε σήμερα από την κυβέρνηση με τον δημοσιογράφο να παραμένει στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού αλλά άνευ χαρτοφυλακίου.

Τα λάθη που χρεώνουν στον δημοσιογράφο

Στα πεπραγμένα του Δημήτρη Μητρόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου και τα σοβαρά λάθη στα οποία είχε υποπέσει είχε αναφερθεί στη στήλη του Πολιτικός Καφές, ο εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Γιάννης Κουρτάκης, από τις 25 Ιανουαρίου.

«Σειρά από λάθη έχουν αρχίσει και χρεώνουν κάποιοι (και δεν είναι λίγοι) στον συνεργάτη του Κυριακού, Δημήτρη Μητρόπουλο. Ναι, τον πρώην δημοσιογράφο, που εσχάτως αναπτύσσει δράση και σε επίπεδα διπλωματίας. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, ο εν λόγω ευθύνεται για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στο Βερολίνο και την Αθήνα. Και επειδή τέτοια λάθη, σε αυτή τη φάση, δύσκολα συγχωρούνται, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις και μάλιστα σύντομα».

πηγη: parapolitika.gr