Ανδρουλάκης: Ζήτησα επιτάχυνση των διαδικασιών για την ενημέρωσή μου από την ΑΔΑΕ 

Με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, προκειμένου να ενημερωθεί για τους λόγους που βρέθηκε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, συναντήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ζήτησε επιτάχυνση των διαδικασιών.

«Το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά έχει οικονομικές και νομικές διαστάσεις, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Ήρθα εδώ να ζητήσω από τον κ. Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες και όταν καθαρογραφεί η απόφαση θα ενημερώσω τον ελληνικό λαό. Σήμερα ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας και μαζί το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη», συμπλήρωσε και είπε πως ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια.

«Έχουμε χρέος οι πολιτικοί οι βουλευτές που εμπλεκόμαστε με το δημόσιο βίο να εμπλεκόμαστε γιατί δεν αξίζει στον λαό να βιώνει απαξιωτικές καταστάσεις», κατέληξε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις