Αρχική Ελλάδα Αναβλήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση λόγω θανάτου περιφερειακού συμβούλου

Αναβλήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση λόγω θανάτου περιφερειακού συμβούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
(Ξένη δημοσίευση) Πανό με το διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το Έιτζ (red ribbon) ανάρτησε η Περιφέρεια Αττικής, στο κεντρικό της κτίριο, στη λεωφόρο Συγγρού, ενόψει της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Έιτζ, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015. Φέτος, το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Έιτζ είναι «Getting to Zero» («Μηδενίζοντάς το»), το οποίο εντάσσεται στο στρατηγικό σχέδιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σχετικά με την αντιμετώπιση του ιού του Έιτζ. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ /STR

Κατόπιν τελικής εισήγησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και με ομόφωνη απόφαση των μελών του περιφερειακού συμβουλίου, αναβλήθηκε η χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για την πρόωρη απώλεια της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Βασιλικής Αλιμπέρτη.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Πατούλης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην επικεφαλής Ρ. Δούρου και την παράταξη «Δύναμη Ζωής», καθώς και στην οικογένεια της εκλιπούσας, επισημαίνοντας πως το περιφερειακό συμβούλιο θα είναι «φτωχότερο».

«Η Βασιλική Αλιμπέρτη υπήρξε μία σεμνή, σοβαρή και μαχητική παρουσία με σημαντική προσφορά στην Αυτοδιοίκηση. Η απουσία της από το περιφερειακό μας συμβούλιο, θα είναι αισθητή», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Τα συλλυπητήριά τους για τον πρόωρο θάνατο της Β. Αλιμπέρτη εξέφρασαν οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων και εκ μέρους όλων των μελών του περιφερειακού συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χ. Θεοδωρόπουλος.