Η Αναστασία αναφέρθηκε στο πρώτο της μεροκάματο και στο πώς αποφάσισε να το αξιοποιήσει, μιλώντας για την αρχή της πορείας της στη μουσική, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok.
Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης 25 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη», όπου, μεταξύ άλλων, απάντησε με χιουμοριστική διάθεση και στο αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.
Για τα πρώτα χρήματα που ξόδεψε, η Αναστασία ανάφερε: «Το πρώτο μου μεροκάματο το χάλασα με τις φίλες μου στα Μέγαρα, σε γκόμενους».
Στη συνέχεια ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για την προσωπική της ζωή και εάν υπάρχει κάποιος στο πλευρό της, με την τραγουδίστρια να του απαντά: «Σήμερα, τι μέρα είναι; Ή με τον Βασάλο ή με τον Σχίζα, εξαρτάται ποιος θέλει να με βγάλει. Δεν ξέρω με ποιον, θα δούμε».
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ωστόσο, επέμεινε λίγο παραπάνω και την ρώτησε εάν είναι ερωτευμένη, όμως για μία ακόμη φορά η Αναστασία επέλεξε να μην απαντήσει ανοιχτά και να πει: «Μαζί σου! Τα’ παθα πριν πέντε λεπτά που σε είδα!».
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις