Το μεσημέρι της Παρασκευής η  Αναστασία  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «Στούντιο 4» και μίλησε για την επιτυχία που έχει σημειώσει στον χώρο του τραγουδιού, την επιλογή της να συνεχίσει να μένει με τους γονείς της, αλλά και τα Μέγαρα, όπου μεγάλωσε.

«Μεγάλωσα στα Μέγαρα. Ήμουν μέσα σε όλα, θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα. Ακόμα και τώρα, μένω εκεί με τους γονείς μου, δεν θέλω να φύγω».

Αναστασία: «Θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα – Ακόμα και τώρα μένω  εκεί με τους γονείς μου»

 Για εμένα είναι μοναδικό το να φεύγω από την Αθήνα και να πηγαίνω εκεί, σε ένα ασφαλές περιβάλλον για εμένα.

Σχετικά με το πώς βίωσε την επιτυχία της, η Αναστασία τόνισε: «Μέσα μου δεν αλλάζει τίποτα με τα πολλά views που έχουν τα τραγούδια μου. Δεν υπάρχει ημέρα που να έχω σταματήσει να δουλεύω. Η επιτυχία μου ήρθε σαν σφαλιάρα.

Η αγάπη του κόσμου πολλές φορές σου δημιουργεί ένα βάρος. Αν εγώ πιστεύω ότι κάποια άποψη που έχω πάνω σε ένα θέμα, δεν είναι καλή για κάποιον άλλο, δεν την λέω. Όταν τρέχεις για πράγματα, δεν χαίρεσαι πολύ την επιτυχία».

«Οι φίλοι μου είναι αυτοί που θα ζητήσω τη γνώμη τους για το οτιδήποτε. Αυτοί που μεγάλωσα μαζί τους. Με την επιτυχία σίγουρα θα έρθουν στη ζωή σου άλλοι άνθρωποι, αλλά νομίζω όλοι έχουμε την αντίληψη να καταλάβουμε, γιατί έρχεται κοντά μας κάποιος», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις