Αρχική Ελλάδα Aμεσοδρασίτες σε ρόλο….ψυχολόγου – Δείτε πως απέτρεψαν νέα γυναικοκτονία στην Αγ. Παρασκευή

Aμεσοδρασίτες σε ρόλο….ψυχολόγου – Δείτε πως απέτρεψαν νέα γυναικοκτονία στην Αγ. Παρασκευή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το σθένος, η ψυχραιμία και η σωστή επαγγελματική προσέγγιση, έσωσαν στη κυριολεξία μια γυναίκα από ενδεχόμενη γυναικοκτονία στην Αγ.Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την 7/05/2022 και ώρα 13:35 ομάδα Δ.ΑΣ έλαβε σήμα από το κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας για περιστατικό Ε-13 και σοβαρό ενδο-οικογενεικό επεισόδιο στην Αγ.Παρασκευή και ειδικότερα στην οδό Δήμητρος.

Οι αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και αντίκρυσαν μεθυσμένο άνδρα με μαχαίρι να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, καθώς όπως ενημερώθηκαν, λίγα λεπτά πριν είχε αποπειραθεί να μαχαιρώσει την αδερφή της γυναίκας του!

Όπως πληροφορείται το Law and Order, ο συγκεκριμένος άνδρας, αμερικανικής υπηκοότητας ήταν μεθυσμένιος και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ αυτό το οποίο προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν πως όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να λήξει το περιστατικό, τότε  εκείνος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τους ζητάει να τον πυροβολήσουν!

«Η πειθώ το καλύτερο όπλο των αστυνομικών»

Δεν είναι κοινό μυστικό άλλωστε, ότι σε τέτοιες καταστάσεις το καλύτερο όπλο των εμπλεκόμενων αστυνομικών είναι η πειθώ και η ηρεμία και σε αυτή τη περίπτωση οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ χειρίστηκαν άψογα το περιστατικό.

Μετά από αρκετή ώρα και συζήτηση ο άνδρας άνοιξε την πόρτα, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες βρίσκοντας παράλληλα πλειάδα μαχαιριών στρατιωτικού τύπου εντός της οικίας του.

Για τ0 περιστατικό ενημέρωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μπαλάσκα:

 

Πηγή: lawandorder.gr/ Γιάννης Νάκος