Νεκροί ανασύρθηκαν δύο τουρίστες στην Αμαλιάδα, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το αυτοκίνητο κινείτο στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Μαραθιάς λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής.

Το όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο γεφυράκι που βρίσκεται κοντά στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, σύμφωνα με το patrisnews.gr.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Ήλιδας και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί.

Οι δύο επιβαίνοντες άνδρας και γυναίκα ηλικίας 40-45 ετών είχαν πνιγεί αφού το αμάξι κατέληξε στο κανάλι, μέσα στο νερό, αναποδογυρισμένο.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τους δύο ανασυρθέντες στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.