Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Αλμυρό Μαγνησίας, στο οποίο τραυματίστηκε ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Δάσος Κουρί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας βγήκε από την πορεία του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, και προσέκρουσε με δύναμη σε δέντρο.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, υπό συνεχή παρακολούθηση.

Το Τμήμα Τροχαίας Αλμυρού έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις