Μια ξεχωριστή αθλητική «περιπέτεια» θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για περίπου ενάμιση μήνα εκατοντάδες παιδιά στην «καρδιά» της πρωτεύουσας. Από τις 17 Ιουνίου έως τις 26 Ιουλίου το “All Sports Camp 2024” του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, έρχεται να δώσει μια πολύτιμη «ανάσα» μέσα στο καλοκαίρι σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Το “All Sports Camp 2024” περιλαμβάνει ξεχωριστές αθλητικές δραστηριότητες σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, υπό την εποπτεία εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής, δασκάλων και νηπιαγωγών με εμπειρία και γνώση και τη συμμετοχή βοηθητικού εθελοντικού προσωπικού του Πανελληνίου. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να παίξουν, να ψυχαγωγηθούννα περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά και να αναπτύξουν νέες φιλίες.

Οι δραστηριότητες και τα παιχνίδια διαρκούν καθημερινά από τις 9:00 το πρωί ως τις 2.30 το μεσημέρι

Η ώρα προσέλευσης στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, στην Κυψέλη, είναι από τις 7:30 το πρωί, ενώ οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 9:00 και διαρκούν μέχρι τις 14:30. Για τη διευκόλυνσή τους, οι γονείς μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά έως και τις 16:00.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται μια «βεντάλια» αθλημάτων, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν τις δραστηριότητες που τούς ταιριάζουν περισσότερο: Ο στίβος, η κολύμβηση, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το πινγκ πονγκ, οι πολεμικές τέχνες, το τένις και η ενόργανη γυμναστική είναι ανάμεσα στις αθλητικές δραστηριότητες που εντάσσονται το πρόγραμμα. Στον ίδιο «καμβά» δράσεων υπάρχουν κι άλλες δημιουργικές ασχολίες, όπως ο χορός, η ζωγραφική και το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα περιέχει και προαιρετικές εκδρομές. Με τον τρόπο αυτόν δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν πιο κοντά με τη φύση, να την εξερευνήσουν και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους.

Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος διαθέτει ένα σύνολο ασφαλών εγκαταστάσεων, σχεδιασμένων ειδικά για την άνετη και ασφαλή άσκηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, δίνοντας παράλληλα μεγάλη έμφαση στην υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Για τον λόγο αυτό προσφέρεται συνεχής ιατρική παρακολούθηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες, νοσηλευτική υποστήριξη κι ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο πρώτων βοηθειών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τέλος, η διοργάνωση διαθέτει ασφαλιστήριο συμβόλαιο γενικής-αστικής ευθύνης, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το All Sports Camp 2024 στο τηλέφωνο: 210.8845675 ή στην ιστοσελίδα www.panelliniosac.gr