Τεράστια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου στην υπόθεση του Απόστολού Λύτρα, με τον πρόεδρο του Σύριζα να ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης όταν ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, για την υπόθεση Λύτρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος μεταξύ άλλων αναφερόμενος είπε ότι είδε «αντρικά χαρακτηριστικά» στην ομολογία του Απόστολου Λύτρα για το ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του. Αυτή η δήλωση ήταν η αιτία να ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ του ιδίου και του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος σχολίασε την δήλωση του δικηγόρου ανεβάζοντας μια ανάρτηση στο ( Χ ) γράφοντας:

«Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι.» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης.

Ο Αλέξης Κούγιας με την σειρά του απάντησε στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναικά ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά», ανέφερε

Σε αυτή τη δήλωση του Αλέξη Κούγια, απάντησε ο κ. Κασσελάκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις