Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αγοραστός για περιφέρεια Θεσσαλίας: «Πήρα το μήνυμα, σας άκουσα, είναι ώρα να βρούμε τη δύναμή μας»

Αγοραστός για περιφέρεια Θεσσαλίας: «Πήρα το μήνυμα, σας άκουσα, είναι ώρα να βρούμε τη δύναμή μας»

Τον νέο κύκλο επαφών του και συναντήσεων με πολίτες ξεκίνησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στη Λάρισα, ενόψει του δεύτερου γύρων των περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.

Στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού κατά τη διάρκεια των επαφών ήταν ο νέος Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, που εξελέγη δήμαρχος από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Το πρόγραμμα των επαφών και συναντήσεων του κ Αγοραστού περιλαμβάνει επισκέψεις σε όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση ενόψει των εκλογών της Κυριακής, όπου θα αναμετρηθεί με τον Δημήτρη Κουρέτα.

«Όλους τους τελευταίους μήνες δίνουμε σκληρές μάχες όλοι μαζί. Είμαι ένας από εσάς, προέρχομαι από εσάς, έχω λάβει ξεκάθαρα το μήνυμα της Κυριακής των εκλογών» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

«Κατανοώ όσα λέτε με την ψήφο σας, όσα σας έχουν πονέσει. Τώρα, είναι ώρα να βρούμε ξανά τη δύναμή μας. Όλα αυτά τα χρόνια σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω την αλήθεια. Πάντα το έκανα και πάντα θα το κάνω», τόνισε στη συνέχεια.

«Σας άκουσα, σας νοιώθω. Νοιάζομαι όπως και εσείς για τον τόπο μας. Τη Θεσσαλία της αξιοπρέπειας, των αγώνων, της γόνιμης γης και των μοναδικών ανθρώπων. Την Κυριακή στις 15 Οκτωβρίου σας καλώ να πάμε όλοι μαζί», είπε.

Τέλος απήυθυνε κάλεσμα προς όλους να τον στηρίξουν, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν την Κυριακή 8/10.

«Ανεξαρτήτως τι έπραξε ο καθένας την πρώτη Κυριακή. Να με εμπιστευθείτε όπως σας εμπιστεύομαι εγώ. Όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε τη Θεσσαλία πρωταγωνίστρια. Όπως της αξίζει, όπως μας αξίζει. Τα καλύτερα είναι μπροστά», κατέληξε ο κ. Αγοραστός.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Τα θερμά λόγια του Ιμάμογλου για τον Κώστα Μπακογιάννη

Τα θερμά λόγια του Ιμάμογλου για τον Κώστα Μπακογιάννη Ο...

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ψηφιακά η αμφισβήτηση της τεκμαρτής φορολόγησης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ψηφιακά η αμφισβήτηση της τεκμαρτής φορολόγησης,  μέσω...

Αναδρομικά: Σήμερα η απόφαση – σταθμός για 250.000 συνταξιούχους

Αναδρομικά: Σήμερα η απόφαση - σταθμός για 250.000 συνταξιούχους Η...

Εξ αποστάσεως έναρξη τραπεζικής σχέσης σε λιγότερο από 15΄από την Τράπεζα Πειραιώς

Εξ αποστάσεως έναρξη τραπεζικής σχέσης σε λιγότερο από 15΄από...

Ενημερωτικό Δελτίο

Παραίτηση του Aντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Νικολακόπουλου 

Παραίτηση του Aντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Νικολακόπουλου  Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη,...

Περιφέρεια Αττικής: Αλλάζει η πρωτεύουσα – 101 εκατ. ευρώ θα διαθέσει στο Δήμο Αθηναίων

Περιφέρεια Αττικής: Αλλάζει η πρωτεύουσα - 101 εκατ. ευρώ θα διαθέσει στο Δήμο Αθηναίων, ώστε να υλοποιηθούν πάνω από 40 σημαντικά έργα και δράσεις που...

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας «Ποδαρικό» έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως ο πρώτος...

Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στη Δυτική Αττική για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στη Δυτική Αττική για την καταπολέμηση των κουνουπιών, πρώτος κύκλος εφαρμογής προνυμφοκτονίας  Η Περιφερειακή Ενότητα  Δυτικής  Αττικής ξεκίνησε το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών...