Αρχική Πολιτική Aφροδίτη Λατινοπούλου: Οι επιθέσεις με πεισμώνουν- Δεν θα περάσει ο φασισμός τους...

Aφροδίτη Λατινοπούλου: Οι επιθέσεις με πεισμώνουν- Δεν θα περάσει ο φασισμός τους (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέα επίθεση με γκαζάκι και εύφλεκτο υλικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης. Το περιστατικό έγινε στις 11.30 χθες το βράδυ, στην οδό Επισκόπου Κίτρους Νικολάου 1, με την Κρατική Ασφάλεια να ερευνά ήδη το περιστατικό, με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναμένουν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος την ανάληψη ευθύνης.

 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Facebook η γνωστή πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας κα.Αφροδίτη Λατινοπούλου τα γκαζάκια μόνο τυχαίο δεν είναι που τοποθετήθηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε.
Σε επικοινωνία μαζί της η κα.Λατινοπούλου δήλωσε ότι:
” Όλοι ξέρουμε ποιοι και γιατί βάζουν τα γκαζάκια. Είναι η αγαπημένη τους μέθοδος, ώστε να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν κάθε διαφορετική φωνή από τη δική τους.
Δεν σέβονται όπως έχουν αποδείξει πολλάκις την ανθρώπινη ζωή. Θα μπορούσε να σημειωθεί σοβαρός τραυματισμός. Δεν τους ενδιαφέρει όμως τίποτα μπροστά στην προσπάθεια τους να μας φιμώσουν!
Όμως δεν πρόκειται να γίνει αυτό, τουλάχιστον από εμένα!
Την άποψη μου θα συνεχίσω να την λέω και να γνωρίζουν πως αυτές οι επιθέσεις με πεισμώνουν. Ο φασισμός τους δεν θα περάσει” κατέληξε η κα.Λατινοπούλου.

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook: