Αρχική Υπουργεία Άδωνις: Πρέπει να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους δρόμους, αλλιώς έχουμε καταστραφεί

Άδωνις: Πρέπει να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους δρόμους, αλλιώς έχουμε καταστραφεί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Η προσδοκία μου είναι να μπορέσει να ανοίξει η αγορά χωρίς να έχουμε υπερβολές. Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα για να μπορέσουμε να έχουμε ηρεμία», δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι το sms «είναι από την ώρα που έχεις την έγκριση να φύγεις. Αφορά το λιανεμπόριο και δεν είναι για τα κομμωτήρια».

«Αυτό που θέλουμε είναι να μην υπάρχει συνωστισμός στους δρόμους, να μην υπάρχει η έννοια της βόλτας. Βγαίνω και γυρνάω αενάως στην Ερμού, την Τσιμισκή, την Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βουκουρεστίου, στο κέντρο του Αμαρουσίου ή οπουδήποτε αλλού. Πρέπει να αποφευχθεί γιατί αλλιώς θα έχουμε καταστραφεί», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το άνοιγμα της εστίασης και των γυμναστηρίων, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Η εστίαση είναι αργότερα και τα γυμναστήρια πολύ αργότερα», επισημαίνοντας ότι αυτό θα γίνει με τραπεζάκια έξω και μεγάλες αποστάσεις. «Αυτός θα είναι ο τρόπος που θα ανοίξει η εστίαση, όταν ανοίξει. Γι’ αυτό έχουμε επιδοτήσει και τα εξωτερικά θερμαντικά σώματα», τόνισε.

«Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα και έχουμε ανοίξει το λιανικό εμπόριο. Αν αυτό απορροφηθεί χωρίς δραματική αύξηση των κρουσμάτων, θα δούμε ποιο θα είναι το επόμενό μας βήμα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.