Αρχική Υπουργεία Άδωνις Γεωργιάδης: Διεκδικούμε να έρθει στην Ελλάδα εργοστάσιο της Volkswagen

Άδωνις Γεωργιάδης: Διεκδικούμε να έρθει στην Ελλάδα εργοστάσιο της Volkswagen

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την μεταφορά της μονάδας αυτοκινητοβιομηχανίας της Volkswagen, από την Τουρκία στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωινή Ενημέρωση», όπου μεταξύ άλλων σχολίασε και το θέμα αυτό, μετά το πάγωμα της επένδυσης της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagenστην Τουρκία, συνέπεια της στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία.

«Το μόνο που μπορώ να πω γι’ αυτό, είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός, εγώ ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο αρμόδιος Υφυπουργός για την εξωστρέφεια, ο κύριος Φραγκογιάννης, έχουμε ήδη δείξει ζωηρό ενδιαφέρον γι’ αυτό το θέμα» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, αλλά τόνισε: «Όμως για να κάνω ανακοινώσεις, θα πρέπει να έχω αποτέλεσμα.

Βίντεο: Η Ελλάδα ενδιαφέρεται για το εργοστάσιο της Volkswagen, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε, λέγοντας: «Σας λέω όμως, ότι και η Ελλάδα έχει μπει σε αυτή τη διεκδίκηση». «Υπάρχει μια διεργασία που πρέπει κάπου να καταλήξει για να σας πω περισσότερα» είπε επιπλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως το θέμα της Volkswagen δεν είναι αδιάφορο στην κυβέρνηση.