Άδωνις Γεωργιάδης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη  στο τμήμα επειγόντων του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός».

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» το οποίο βρίσκεται σε εφημερία, πραγματοποίησε σήμερα στη 13.30 το μεσημέρι o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς και συνοδούς αυτών.

Ο υπουργός Υγείας άκουσε με προσοχή όσα του είπαν, κυρίως οι ίδιοι οι ασθενείς, για την εμπειρία τους στο ΕΣΥ και οι συνοδοί τους και εξέφρασε σε όλους και την δική του αγωνία και προτεραιότητα ώστε να βελτιωθούν το συντομότερο τα πράγματα στην Υγεία.

Ο υπουργός ενημερώθηκε απο τον διοικητή του Νοσοκομείου, Αναστάσιο Γρηγορόπουλο, για τον αριθμό αφίξεων περιστατικών στα επείγοντα, τον χρόνο αναμονής και την αντιμετώπιση τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης να σημειωθεί πως είχε προειδοποιήσει τους Διοικητές Νοσοκομείων στην πρόσφατη συνάντηση μαζί τους ότι θα πηγαίνει αιφνιδιαστικά στα νοσηλευτικά ιδρύματα για να διαπιστώνει επί τόπου την κατάσταση που επικρατεί.

Μάλιστα σε δηλώσεις του είχε τονίσει τα εξής:

«Δεν έχω την αυταπάτη ότι μπορούμε να τα λύσουμε όλα ως διά μαγείας. Ούτε ότι μπορούμε να φτιάξουμε το ιδανικό σύστημα. Οι συμπολίτες μας δικαιούνται να ζητάνε πάντα το κάτι παραπάνω και εμείς υποχρεούμαστε πάντα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε ό,τι το ανθρωπίνως μεγαλύτερο και καλύτερο ζητούν».

Πρόσθεσε δε με νόημα πως η ηγεσία στην οδό Αριστοτέλους δεν θα δείξει ανοχή σε δυσλειτουργίες που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα του ασθενούς, «τσαλακώνοντας» την ήδη υποβαθμισμένη – σε κάποιες περιπτώσεις – εικόνα του ΕΣΥ.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις