Σύμφωνα με πληροφορίες, 29χρονος που επέβαινε σε αστικό που εκτελούσε το δρομολόγιο από Μηχανιώνα προς ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να έδειξε αρχικά τα γεννητικά του όργανα στους άλλους επιβάτες του λεωφορείου ενώ στη συνέχεια αυνανίστηκε.
Τον 29χρονο κατήγγειλε στις Αρχές ο οδηγός του λεωφορείου. Αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τον 29χρονο στον τερματικό σταθμό και τον συνέλαβαν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του 29χρονου
Έπειτα από καταγγελία, συνελήφθη από κληθέντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης, βραδινές ώρες χθες (22-04-2025), 29χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας εντός αστικού λεωφορείου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.