Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

AstraZeneca: Συγκλονίζει ο 35χρονος με τη διπλή θρόμβωση

Συγκλονίζει ο 35χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης, ο οποίος υπέστη διπλή θρόμβωση, χωρίς να έχει κανένα υποκείμενο νόσημα, μετά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Όπως ο ίδιος ανέφερε σήμερα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ «είχα εμβολιαστεί στις 29 Απριλίου, τη Μεγάλη Πέμπτη, όταν παρουσίασα τα κλασσικά συμπτώματα που παρουσιάζουμε μετά από κάθε εμβολιασμό, δηλ. πυρετό, πονοκέφαλο και μυαλγίες στις οποίες δεν έδωσα σημασία. Τα αγνόησα. Στη συνέχεια, μετά από μια εβδομάδα είχα πάλι πονοκεφάλους και λίγο πυρετό στον οποίο επίσης δεν έδωσα σημασία. Μετά είχα ημικρανίες που με δύο χάπια μου πέρασαν μέχρι που στις 10 Μαΐου, ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι το οποίο και νέκρωσε, παρέλυσε. Τότε πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι έχει εμφανιστεί θρόμβωση».

Όταν οι γιατροί είδαν την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο 35χρονος, τον ενημέρωσαν ότι κατόπιν εργαστηριακών αποτελεσμάτων η θρόμβωση οφείλονταν στο εμβόλιο καθώς επίσης και ότι αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να χάσει το πόδι του. Όταν μπήκε δε στο χειρουργείο τα λόγια των γιατρών ήταν «ξέχνα το πόδι, μπαίνουμε να σώσουμε τη ζωή σου».

Λίγες ημέρες μετά εμφανίστηκε μια νέα θρόμβωση στην αριστερή του καρωτίδα, η οποία βρέθηκε σε έναν προαιρετικό έλεγχο. «Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά ψηλαφίζοντας και μετά κάνοντας έναν υπέρηχο βρέθηκε. «Δεν ξέρω αν συνδέεται με την πρώτη θρόμβωση ή αν δημιουργήθηκε εκείνες τις ημέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Αύξηση κινδύνου διαβήτη από πλαστικά μπουκάλια: Τα ευρήματα έρευνας

Μια πρόσφατη επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει τη σύνδεση ανάμεσα στη χρήση πλαστικών μπουκαλιών και την αύξηση του κινδύνου για διαβήτη τύπου 2.

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...