Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προανακριτική: Διεκόπη η κατάθεση Καλογρίτσα – Τι είπε για ΣΥΡΙΖΑ και Ν. Παππά

Στον Νίκο Παππά, πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Καλογρίτσας απέδωσε ρόλο συντονιστή για το στήσιμο του «ΣΥΡΙΖΑ channel».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην προανακριτική στις στενές φιλικές σχέσεις που είχε με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον «πολυαγαπημένο του φίλο», όπως χαρακτήρισε τον Νίκο Παππά.

Ταυτόχρονα, επανέλαβε ότι ο τότε υπουργός τού πρότεινε να τεθεί «μπροστινός», όσον αφορά στη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού.

Ο μάρτυρας φέρεται να είπε πως: «Στήριζα τον ΣΥΡΙΖΑ με όλες μου τις δυνάμεις. Ήμουν και είμαι αριστερός. Είχα επιμείνει στον Λαφαζανη να μη φύγει τότε. Εγώ έμεινα στο κόμμα. Ένιωσα ξανά-στρατολογημένος στο κόμμα. Έμεινα στους «νέους». Μετά τις εκλογές κι αφού κερδίσαμε κι επειδή είχα την εμπειρία κλήθηκα από τους ίδιους ανθρώπους και μου ζήτησαν να συμπράξω μαζί τους για τα ΜΜΕ. Ο Νίκος Παππάς και κάποια παιδιά».

Ο Χρήστος Καλογρίτσας φέρεται να είπε ακόμα: «Δεν είχα κανένα λόγο να βγω σε κανένα εξωτερικό να βρω έργο. Ούτε το ήξερα αυτό το έργο. Ήταν όλα εικονικά. Όταν έφτασε η ώρα και δεν πήραμε το κανάλι ξεκίνησε η καθύβριση εμού και της οικογένειάς μου. Την επόμενη ενώ είχα πιστώσεις από τράπεζες με κόψανε από τα πάντα».

Σημειώνεται ότι η κατάθεση διεκόπη νωρίτερα, καθώς ο μάρτυρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε το φάρμακό του. Από τον κ. Καλογρίτσα ζητήθηκε να επανέλθει στην προανακριτική αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Επίσης, η εξέτασή του είχε αναβληθεί δύο φορές, λόγω ανάρρωσής του από εμβολιασμό για κορωνοϊό και εξαιτίας επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Πηγή: Βραδυνή, με πληροφορίες και από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

Αρχηγική εμφάνιση Τεμπονέρα: «Είναι η ώρα των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο κατάμεστο κλειστό...

ΒΙΝΤΕΟ – Οι αγρότες μπήκαν στην καρδιά της Αθήνας

Στην καρδιά της πόλης έφτασαν πριν λίγη ώρα οι...

Το 45,5% των πολιτών ζουν με καθυστερήσεις σε στεγαστικά δάνεια

Το γεγονός ότι η χώρα μας διανύει μια βαθιά στεγαστική...

ΒΙΝΤΕΟ Αίσχος! Αναρχικοί φώναζαν στα ΜΑΤ: «Που είναι ο Γιώργος;»

Σε μια αδιανότη ενέργεια προέβησαν οι αναρχικοί που συμμετείχαν...

Ενημερωτικό Δελτίο

Τέμπη: Μήνυση ονομαστικά κατά πολιτικών προσώπων καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων

Τέμπη: Μήνυση ονομαστικά κατά πολιτικών προσώπων καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων Εντός της ημέρας αναμένεται οι συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών να...

Βασίλης Κικίλιας για δίκη στο Μάτι : Ο εξ αμελείας εμπρηστής “έπεσε στα μαλακά”  

Βασίλης Κικίλιας για δίκη στο Μάτι : Ο εξ αμελείας εμπρηστής "έπεσε στα μαλακά” Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη...

Επιστολική ψήφος: Εκλεισε η πλατφόρμα – Πάνω από 202.000 εγγραφές

Επιστολική ψήφος: Εκλεισε η πλατφόρμα – Πάνω από 202.000 εγγραφές Εξέπνευσε τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Δευτέρας η προθεσμία εγγραφής στην πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου,με τον...

Μητσοτάκης: Ειδικό μπόνους στους δημοσίους υπαλλήλους που πιάνουν τους στόχους

Μητσοτάκης: Ειδικό μπόνους στους δημοσίους υπαλλήλους που πιάνουν τους στόχους O κεντρικός στόχος της πολιτικής της κυβέρνησης είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, υπερβαίνοντας...