Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα

Με αυξημένη κίνηση ξεκινά η εβδομάδα για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, την ώρα που μαθητές και μαθήτριες των βρεφονηπιακών, νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων παίρνουν και πάλι τις θέσεις τους στις τάξεις τους. 

Κίνηση θα συναντήσουν αυτή την ώρα οι οδηγοί σε αρκετά σημεία της Αττικής.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος της Φιλοθέης, όπως και στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη.

Αυξημένη επίσης, είναι η κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) και στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη-έξοδος) Παράλληλα, προβλήματα σημειώνονται και στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στη λεωφόρο Μεσογείων. Επίσης, κίνηση καταγράφεται από την Τροχαία και στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη).

Τέλος, με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία επι της Βασιλέως Κωνσταντίνου και λεοφώρου Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα). Υπενθυμίζεται πως σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας, με τις μετακινήσεις να επιτρέπονται μόνο για συγκεκριμένους λόγους.

LIVE η κίνηση ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...

Σκιάθος: Κρίσιμη κατάσταση 36χρονης μετά απο υπερβολική δόση χαπιών

Η κατάσταση ήταν κρίσιμη για μια 36χρονη γυναίκα από τη Σκιάθο, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση χαπιών....