Στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει για σήμερα το Εργατικό Κέντρο Αθήνας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ. στις Γραμμές 1, 2, 3 (Μετρό, Ηλεκτρικός).

Έτσι ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν σήμερα οι συρμοί του ηλεκτρικού και του Μετρό (γραμμές 1,2,3 ). Από την άλλη, τα σωματεία του Τραμ που αρχικά είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, τελικά αποφάσισαν στάση εργασίας από τις 6 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.

Επομένως, την Πέμπτη οι γραμμές 1, 2 και 3 δεν θα λειτουργήσουν καθόλου, ενώ το Τραμ θα λειτουργήσει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 6 το απόγευμα.

Κανονικά θα εκτελούν δρομολόγια λεωφορεία και τρόλεϊ καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς τα Σωματεία των οδικών μέσων δε συμμετέχουν στην κινητοποίηση, ενώ μόνο μεμονωμένοι εργαζόμενοι αναμένεται να απεργήσουν καλυπτόμενοι από το ΕΚΑ αλλά και την Ομοσπονδία Εργαζομένων στις μεταφορές (ΟΣΜΕ).

Κανονικά αναμένεται να κινηθεί και ο προαστιακός. 

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην απεργία από τις 00:01 τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν και στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά, καθώς στην απεργία συμμετέχουν και οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ .

Αντίθετα ανέστειλαν τη στάση εργασίας που είχαν προκηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Στην κινητοποίηση δίνουν το παρών και οι υγειονομικοί καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Η ομοσπονδία θα προχωρήσει σε συμβολικές συγκεντρώσεις στην πύλη των νοσοκομείων στις 8 το πρωί ενώ στις 12 το μεσημέρι προγραμματίζει συγκέντρωση στοΥπουργείο Υγείας.