Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Φόνος-Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει η ομολογία της 15χρονης – Τη μαχαίρωσαν ενώ κοιμόταν

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο17χρονος Ρουμάνος και 15χρονη κόρη της 50χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Συγκεκριμένα, η 15χρονη ομολόγησε ότι σχεδίασε και ήταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας. Όπως είπε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών, δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με την 50χρονη μητέρα της και αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο φίλο της να τη σκοτώσουν.  Μάλιστα, αποκάλυψε πως ζήτησαν τη βοήθεια ενός ακόμη 17χρονου Έλληνα.

Από την πλευρά του, ο Ρουμάνος είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ότι διέμενε τους τελευταίους μήνες μαζί με την 15χρονη και την μητέρα της στο σπίτι τους, ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να την δηλητηριάσουν. Επειδή δεν μπόρεσαν, όμως, αποφάσισαν να την σκοτώσουν. Ετσι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος την σκότωσε μαζί με τον ανήλικο φίλο του, ο οποίος αναζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαιριές και δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες μέσα στο σπίτι της.

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...

Σκιάθος: Κρίσιμη κατάσταση 36χρονης μετά απο υπερβολική δόση χαπιών

Η κατάσταση ήταν κρίσιμη για μια 36χρονη γυναίκα από τη Σκιάθο, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση χαπιών....