Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Άνοιξε η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υ.Π. του Τουρισμού

Άνοιξε  η πλατφόρμα του ΚΕΚ « ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι σε όλα τα νησιά της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από όλα τα επαγγέλματα του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον δήμο Ρόδου, μέσω του αυτοδιοικητικού ΚΕΚ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Η πλατφόρμα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου στις 18:00, ενώ τα πρώτα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Τα προγράμματα των σεμιναρίων θα καλύψουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:

1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις

2. Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ

3. Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.λπ.)

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail & sms, στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους.

Μετά τη συμμετοχή στην εκπαίδευση, το ΚΕΚ παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά, σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά). Εκπαιδευτές των σεμιναρίων αποτελούν επόπτες Δημόσιας Υγείας, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ, εκπαιδευτές ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων.

Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου www.katartisi-pnai.gr και κατά την εγγραφή στην πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...

Σκιάθος: Κρίσιμη κατάσταση 36χρονης μετά απο υπερβολική δόση χαπιών

Η κατάσταση ήταν κρίσιμη για μια 36χρονη γυναίκα από τη Σκιάθο, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση χαπιών....