Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Μπόρις Τζόνσον «πηγαίνει καλά» αλλά ο πυρετός παραμένει

«Έπειτα από σύσταση του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο για εξετάσεις», ανέφεραν οι υπηρεσίες του Τζόνσον το βράδυ της Κυριακής.

Από το βράδυ της Κυριακής 5/4, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς ο υψηλός πυρετός επέμενε, μετά από 10 ημέρες που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα του κορονοϊού. Όπως αναφέρει η Daily Mail σε σημερινό άρθρο της (6/4), στον Τζόνσον χορηγείται οξυγόνο ενώ σημειώνει ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός «έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του εξαιτίας της εργασιομανίας του».

Πρόκειται για «προληπτικό μέτρο, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει συμπτώματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό που επιμένουν, 10 ημέρες αφότου διαγνώστηκε πως προσβλήθηκε», συνεχίζει το δελτίο Τύπου που διένειμε ο αριθμός 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Μπόρις Τζόνσον, 55 ετών, έγινε ο πρώτος ηγέτης μεγάλης δύναμης που ανακοίνωσε πως προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, την 27η Μαρτίου. Τέθηκε σε απομόνωση σε διαμέρισμα της πρωθυπουργικής κατοικίας. Την Παρασκευή, ενημέρωσε πως θα συνεχίσει να τελεί σε απομόνωση, καθώς συνέχιζε να έχει υψηλό πυρετό.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επέμεινε στο ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι επείγον περιστατικό και παραμένει επικεφαλής της κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Τραγωδία στο Ισραήλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό

Νεκρός είναι ο δράστης της επίθεσης στην Καρμιέλ στο βόρειο Ισραήλ, καθώς και ένας άνθρωπος που είχε τραυματιστεί

ΗΠΑ: Πέταξαν σε λίμνη σερβιτόρα όταν τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό 

Σε ένα εστιατόριο στη λίμνη Ozarks στο Μιζούρι των ΗΠΑ, μια σερβιτόρα, η Liahna Bertels, έζησε μια δυσάρεστη εμπειρία όταν μια παρέα επτά ατόμων...

Απιστία στην εποχή των social media: Ο ρόλος του «like» στο Instagram για τη γενιά Z

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, κάθε μας κίνηση στο διαδίκτυο αφήνει ίχνη που είναι εύκολα ανιχνεύσιμα. Αυτά τα ίχνη αποκαλύπτουν πολλές φορές πόσα χρήματα...

Σοκ στο Τέξας: 13χρονο αγόρι έπεσε με το κεφάλι στα ρηχά πισίνας για να αποφύγει σφήκα

Ένα 13χρονο αγόρι στο Τέξας υπέστη σοβαρό τραυματισμό όταν, προσπαθώντας να αποφύγει μια σφήκα, έπεσε με το κεφάλι στα ρηχά της πισίνας. Το μόνο...