Ακόμα ένα σχολείο στην Αττική ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των σχολικών μονάδων που έχουν ανακοινώσει το προσωρινό κλείσιμο για προληπτικούς λόγους λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, ο διευθυντής του οποίου ανακοίνωσε πως από σήμερα, Παρασκευή 6 Μαρτίου, θα είναι κλειστό λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κηδεμόνα μαθητή ωστόσο ο Δήμος δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για την επιβεβαίωση του κρούσματος καθώς ο Δήμαρχος αναφέρει ότι πρόκειται για ύποπτο περιστατικό και όχι επιβεβαιωμένο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Δάφνης -Υμηττού έχει ζητήσει την άμεση απολύμανση των σχολείων της περιοχής όπως και την έγκαιρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο arthro.gr