Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου: “Ηθικόν ακμαιότατον – Συγκινητική η στήριξη που ζούμε”

«Για διαρκή αλλά σε πιο ήπιους τόνους η κινητικότητα» στα σύνορα έκανε λόγο ο πρόεδρος συνοριοφυλάκων Έβρου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως παρατηρείται τα τελευταία 24ώρα και είπε και ο Χρ.Γιαλαμάς, «στις Καστανιές έχουμε αποσυμφόρηση, αλλά όλες αυτές οι ροές κατηφορίζουν νοτιότερα».

«Τους μεταφέρουν με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε», σημείωσε για τις ορδές ανθρώπων που συνεχώς καταφθάνουν με τη βοήθεια των Τούρκων στην άλλη μεριά των συνόρων.

Οι συνοριοφύλακες, με το Στρατό και την Αστυνομία, ωστόσο, είπε πως «κρατάμε και θα συνεχίσουμε να κρατάμε στον Έβρο. Είμαστε και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή».

Είναι συγκινητική η στήριξη που ζούμε», ανέφερε σχετικά με τη στήριξη του κόσμου, για την οποία είπε πως «μας τονώνει το ηθικό».

«Το μότο μας είναι ότι εδώ στον Έβρο κρατάμε με ηθικό ακμαιότατο», κατέληξε.

 

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...

Σκιάθος: Κρίσιμη κατάσταση 36χρονης μετά απο υπερβολική δόση χαπιών

Η κατάσταση ήταν κρίσιμη για μια 36χρονη γυναίκα από τη Σκιάθο, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση χαπιών....