Συγκινητική είναι η ανάρτηση του Παναγιώτη Νέστορα για τον θάνατο της συζύγου του, Βάγιας, η οποία κατέληξε χθες από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη μετά την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία όπου διέμενε η κόρη τους και πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Νέστορα, στη Θεσσαλονίκη.
Η οικογένεια έχει βιώσει ακόμη μία απώλεια, καθώς το 2021 είχε χάσει τη δεύτερη κόρη της, Νικολέτα, σε ηλικία 37 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Από τότε, η Βάγια Νέστορα είχε αναλάβει τη φροντίδα του μικρού εγγονού της, ο οποίος έμεινε ορφανός από μητέρα.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παναγιώτης Νέστορας αποχαιρέτησε τη σύζυγό του, με την οποία μοιράστηκε 47 χρόνια κοινής ζωής, χαρακτηρίζοντάς την «μια ηρωίδα της ζωής, αγαπητή από όλους, έναν άνθρωπο της προσφοράς». «Αποχαιρετώ τη γυναίκα μου Βάγια για τη χώρα των αγγέλων», έγραψε, προσθέτοντας με συγκίνηση ότι «πήγε να βρει την κόρη μας Νικολέτα, που τόσο υπεραγαπούσε».
Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:
«Σήμερα μετά το δολοφονικό χτύπημα των ανόητων μπαχαλάκιδων, αναρχικών και φοβιτσιάρηδων
Αποχαιρετώ την γυναίκα μου ΒΑΓΙΑ,
για τη χώρα των αγγέλων, μια ηρωίδα της ζωής, αγαπητή από όλους, έναν άνθρωπο της προσφοράς … Ήταν Μητέρα, σύζυγος για 47 χρόνια, αντιμετωπίζοντας μαζί, τις χαρές και τις λύπες..
Πήγε να βρει την κόρη μας Νικολέτα, που τόσο υπεραγαπούσε να της πει τα νέα για τον γιο της… Πόσο καλό παιδί είναι και πόσο σε αγαπούσε..
Θα σε θυμάμαι πάντα γυναίκα μου γλυκιά σε κάθε ενέργειά μου θα έχω την απάντησή σου…
Κλείσιμο
Εγώ και η κόρη σου Αφροδίτη είμαστε δυνατοί, είμαστε περήφανοι για Εσένα, θα συνεχίσουμε ενωμένοι και θα αντιμετωπίσουμε τη ζωή μας έχοντας τα δικά μας Αστέρια για να μας προσέχουν..
Σε αγαπώ…».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, η Αφροδίτη Νέστορα πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει εκτεταμένα εγκαύματα και εκεί λειτουργεί εξειδικευμένη Μονάδα Εγκαυμάτων. Όπως γνωστοποίησε, επίσης, ο υπουργός, ο πατέρας της θα παραμείνει για ακόμη μία ημέρα νοσηλευόμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια αναμένεται να λάβει εξιτήριο.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις