Τέλος εποχής για τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς οι δύο πλευρές ακολουθούν πλέον διαφορετικούς δρόμους. Τα «Ελάφια» παραχώρησαν τον Έλληνα φόργουορντ στους Μαϊάμι Χιτ μέσω ανταλλαγής, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Μπόμπι Πόρτις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οργανισμός που το καλοκαίρι του 2013 επέλεξε τον Greek Freak στο Νο15 του NBA Draft και επένδυσε στο ταλέντο του, γυρίζει σήμερα σελίδα. Μαζί με τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς έφτασαν ξανά στην κορυφή του NBA το 2021, κατακτώντας το πρωτάθλημα ύστερα από 50 χρόνια αναμονής, όμως πλέον η κοινή τους πορεία ολοκληρώνεται.
Ο Γιάννης θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου από την 1η Οκτωβρίου. Και θα το κάνει, γι’ αυτό και η ομάδα του Μαϊάμι πρόσφερε σημαντικά ανταλλάγματα στους Μπακς.
- Τον γκαρντ Τάιλερ Χίρο
- Τον γκαρντ Κασπάρας Γιακουτσόνις
- Τον φόργουορντ Χάιμε Χάκες
- Τον σέντερ Κελέλ Γουέρ
- 3 επιλογές πρώτου γύρου στο Draft (2026, 2031, 2033)
- 1 επιλογή δεύτερου γύρου στο Draft (2033)
Για το γεγονός ότι ο Αντετοκούνμπο βρισκόταν μεταξύ Χιτ και Σέλτικς (έκαναν τεράστια προσπάθεια για να τον αποκτήσουν) σας είχε ενημερώσει το SPORT24 στις 19/6.
Στις 13 σεζόν του στο NBA ο Γιάννης έχει 24.1 πόντους, 9.9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ ανά 32.7 λεπτά σε 895 αγώνες κανονικών περιόδων.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις