Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης για την τραγωδία των Τεμπών ανάμεσα σε συγγενείς θυμάτων και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά από δηλώσεις της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές για τη νομική υπεράσπιση ορισμένων εμπλεκομένων στην υπόθεση, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα του «μπαζώματος» και στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα συντρίμμια, στο πλαίσιο της τοποθέτησής της για την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση ορισμένων συγγενών που εξέφρασαν τις διαφωνίες τους με τα λεγόμενά της. Τότε, προκλήθηκε πολύ μεγάλη ένταση, με συγγενείς να επιτίθενται στην κυρία Κωνσταντοπούλου, ζητώντας της να μην αναφέρεται γενικά στα θύματα των Τεμπών. Όπως είπαν, τα λεγόμενά της γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού.

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι ορισμένοι εκ των συγγενών στρέφονται εναντίον της, με αποτέλεσμα να υπάρχει εκ νέου ένταση.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις