Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα τρίχρονο παιδί, το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/6) στο Μενίδι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο το οποίο έβγαινε από γκαράζ παρέσυρε το 3χρονο παιδί, το οποίο περνούσε από πίσω.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 20.00 χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Σαράντα Μαρτύρων και Μελούνας.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με τους γιατρούς να έχουν πέσει από πάνω του για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το 3χρονο παιδάκι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ οι Αρχές αναζητούν τους γονείς του προκειμένου να συλληφθούν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις