Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Προκήρυξη 7K/2017: Και νέα παράταση στην προθεσμία ηλεκτρονικών αιτήσεων

Νέα παράταση στην προθεσμία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με αριθμό 14 30.12.2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ, ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό βάσει του οποίου θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας 1.666 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, η υποβολή αιτήσεων θα συνεχιστεί τελικά έως την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 20η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα.

Η ανακοίνωσγη του ΑΣΕΠ επισημαίνει, επίσης, τα εξής: “Το πληροφοριακό σύστημα του ΑΣΕΠ, ύστερα από τις εργασίες ενίσχυσής του, ανταποκρίθηκε επαρκώς στην αυξημένη ζήτηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων της 15ηςΦεβρουαρίου 2017, από υποψηφίους της Προκήρυξης 7Κ/2016, και ειδικότερα κατά τις ώρες 20:00 έως 24:00 όπου αυτή κορυφώθηκε.

Ειδικότερα, δεν σημειώθηκε οποιαδήποτε βύθιση αυτού, παρά μόνο μικρές καθυστερήσεις διαχείρισης αιτημάτων πρόσβασης, δικαιολογημένες λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Δεδομένου όμως ότι περιορισμένος αριθμός υποψηφίων επικαλέστηκε αδυναμία οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής τους αίτησης κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, το ΑΣΕΠ, τηρώντας τη δέσμευσή του για διασφάλιση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων υποψηφίων στις διαγωνιστικές του διαδικασίες, προχώρησε στη σύντομη παράταση της συγκεκριμένης διαδικασίας”.

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 31 μόνιμες προσλήψεις

Έχει εκδοθεί η Προκήρυξη αριθ. 4Κ/2024 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 22/τ. Α.Σ.Ε.Π./26.06.2024), η οποία αφορά την κάλυψη, κατά προτεραιότητα, τριάντα μίας (31) θέσεων προσωπικού με...

Τρεις κεντρικές αλλαγές στην επερχόμενη ρύθμιση προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ

Σήμερα, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος και η Υφυπουργός κ. Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη παρουσίασαν τις κύριες γραμμές του νέου καθεστώτος προσλήψεων...

Ψύχρα στο Μαξίμου μετά τις ομιλίες Σαμαρά και Καραμανλή κατά Μητσοτάκη

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, χθες πραγματοποίησε την πιο έντονη κριτική κατά της Κυβέρνησης μετά τις εκλογές. Παράλληλα, ο Κώστας Καραμανλής εξέφρασε ισχυρές προειδοποιήσεις...

Πρόσληψη για 54 μόνιμες θέσεις  οδηγών συρμών Μετρό

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. αναζητά την πρόσληψη για 54 μόνιμες θέσεις οδηγών συρμών του Μετρό, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Από τις 54 θέσεις,...