Στη δημοσιότητα έρχονται βίντεο-ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας, τα οποία καταγράφουν τις κινήσεις του 39χρονου πριν και μετά τη δολοφονία της Ελευθερίας.
Η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Αποκαλύψεις» έφερε στο φως υλικό από κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στην εθνική οδό Ηρακλείου–Μοιρών, όπου αποτυπώνονται οι κινήσεις του πριν και μετά το έγκλημα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ο 39χρονος καταγράφεται γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής να κινείται πεζός σε κατάστημα εστίασης επί της επαρχιακής οδού να μπαίνει σε ταξί -αφού έχει δολοφονήσει την Ελευθερία, την οποία ζήλευε παθολογικά- και να επιστρέφει στο σπίτι του, στους Μαλάδες.
Από εκεί παίρνει το όχημά του (ένα Smart) και καταγράφεται από την ίδια κάμερα να περνά από το ίδιο σημείο, κατευθυνόμενος όπως μαρτυρούν τα στοιχεία, προς το σημείο όπου δολοφόνησε την άτυχη 43χρονη, στο παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα.
Από εκεί φεύγει με το όχημα της πρώην συντρόφου του, την σορό της οποίας έχει τοποθετήσει στο πίσω κάθισμα και κινείται πάλι επί της επαρχιακής οδού Μοιρών-Ηρακλείου, προς το χωριό της Αγίας Βαρβάρας.
Εκεί ο 39χρονος άφησε το όχημα σε ένα χωράφι κοντά σε βενζινάδικο -λίγο έξω από το χωριό της Αγίας Βαρβάρας. Στην συνέχεια η ίδια κάμερα ασφαλείας από την καφετέρια επί της επαρχιακής οδού Ηρακλείου Μοιρών τον καταγράφει γύρω στις 13:15 να φτάνει και πάλι πεζός εκεί και να φαίνεται πολύ ανήσυχος.
Από εκεί πήρε και πάλι ταξί για να φτάσει προς το όχημα του.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις