Ο σχεδιασμός και η προετοιμασία για την υλοποίηση του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου στο Δημαρχείο, μεταξύ του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου και της Ομάδας Εργασίας του Φεστιβάλ.

Ο κ. Αποστολόπουλος επαίνεσε το έργο της ομάδας, επισημαίνοντας ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει ενεργά τη διοργάνωση, η οποία έχει εξελιχθεί σε σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, προσελκύοντας κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών και αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους φίλους της τέχνης.

Από την πλευρά της, η Αντιπρόεδρος του Φεστιβάλ κ. Βίκυ Νικάκη ανέφερε πως «και φέτος θα φιλοξενηθούν κορυφαία μουσικά και θεατρικά σχήματα του καλοκαιριού, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό».

Η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Ευτυχία Μανουσάκη γνωστοποίησε ότι η έναρξη του Φεστιβάλ έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουνίου, παρουσιάζοντας παράλληλα τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει, καθώς και τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στον χώρο του Κηποθεάτρου.

Όπως επισημάνθηκε, το φετινό πρόγραμμα θα είναι ανανεωμένο, με καλλιτέχνες που αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστές βραδιές γεμάτες τέχνη και ψυχαγωγία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με όλους τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την πεποίθηση ότι και φέτος το Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, η Βίκυ Νικάκη, Εντεταλμένη Σύμβουλος του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, η καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Ευτυχία Μανουσάκη, Άννα Αντωνιάδου, Νατάσσα Αντωνοπούλου, Ράνυ Γεωργουδάκη, Μαρία Δημάκου, Χριστίνα Λάζαρη, Ευτυχία Μοσχάκη, Βάσω Μυρογιάννη, Ελίνα Παπαθεοδώρου, Αλίκη Περούλη, Κίμωνας Πολλάτος, Βάνα Ρετσινιά, Ναταλία Σαφάκα.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις