Ασαφείς παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η 17χρονη μαθήτρια από την Κοζάνη, η οποία νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα με σοβαρά τραύματα, μεταξύ των οποίων κάταγμα κρανίου και ρήξη τυμπάνου.
Η ανήλικη υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χωρίς αρχικά να είναι γνωστό πώς προκλήθηκαν, ενώ ούτε οι Αρχές είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για το περιστατικό.
Πώς φαίνεται να τραυματίστηκε
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη το βράδυ της Ανάστασης είχε βγει για διασκέδαση. Τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, επιστρέφοντας στο σπίτι της, βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, όπου είδε μια φίλη της να διαπληκτίζεται έντονα με τον σύντροφό της.
Η ίδια πλησίασε για να τους ηρεμήσει και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν προσπάθησε να μπει ανάμεσά τους, ο άνδρας φέρεται να έσπρωξε τη σύντροφό του. Από την ένταση, και οι δύο κοπέλες έπεσαν στο έδαφος, με τη 17χρονη να χτυπά στο κεφάλι και να δέχεται και το βάρος της φίλης της, γεγονός που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό της.
Αρχική εκτίμηση και επιδείνωση
Αρχικά, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κοζάνης, οι γιατροί εκτίμησαν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της, ωστόσο στη συνέχεια παρουσίασε έντονη αδιαθεσία και ενημέρωσε τους γονείς της.
Έτσι, μετέβη εκ νέου στο νοσοκομείο, όπου, λόγω της επιμονής των συμπτωμάτων, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα στο κρανίο, έντονο αιμάτωμα και πλήρη ρήξη τυμπάνου.
Η 17χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.
Πλέον η 17χρονη είναι καλά στην υγεία της, ενώ σήμερα, Παρασκευή 17/4 αναμένεται να μεταβεί στο νοσοκομείο η αστυνομία προκειμένου να πάρει κατάθεση από την κοπέλα.
Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις