Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση των Τεμπών. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε βίντεο στο TikTok από το εσωτερικό της δικαστικής αίθουσας.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που η ίδια διαμαρτύρεται σε αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα.

Η κ. Κωνσταντοπούλου καταγράφει σε βίντεο τους αστυνομικούς, ενώ τους ρωτά επίμονα, «πείτε μου με τίνος εντολή είστε εδώ, θα μας συλλάβετε; Μπορείτε να μου πείτε τι κάνετε εδώ;».

@zoekonstant

Αστυνομοκρατία μέσα στην αίθουσα

♬ πρωτότυπος ήχος – zoekonstant
@zoekonstant

Σήμερα οι θέσεις του ακροατηρίου έχουν οργανωμένα καταληφθεί από αστυνομικούς, ενώ σε άλλες έχει μπει η ένδειξη «δικηγόροι». Οι δικηγόροι δεν κάθονται στο ακροατήριο πίσω από τους κατηγορούμενους και οι Δικηγορικοί Σύλλογοι έχουν τεράστια ευθύνη για το ότι δεν έχουν αντιδράσει.

♬ πρωτότυπος ήχος – zoekonstant

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις