Κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων αντιμετωπίζει η Αλίσια Χιούζ, γραμματέας γυμνασίου στην πολιτεία της Ιντιάνα των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με δύο μαθητές.
Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από κλήση στην αστυνομία για περιστατικό βιαιοπραγίας από τον σύζυγό της το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο σύζυγός της, που εργαζόταν στο Randolph Eastern School Corporation, φέρεται να την εντόπισε μαζί με έναν από τους δύο μαθητές, ηλικίας 18 ετών, και στη συνέχεια να της επιτέθηκε.
Η έρευνα που ακολούθησε, δε, αποκάλυψε ότι η Χιούζ είχε επίσης σεξουαλική σχέση με έναν άλλο μαθητή, 17 ετών, με τον οποίο έκανε σεξ τουλάχιστον πέντε φορές.

Η γραμματέας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πέντε αδικήματα αποπλάνησης ανηλίκου σε σχέση με τη σεξουαλική της σχέση με τον ανήλικο ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο σύζυγός της θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για φερόμενη βιαιοπραγία.
Ο επιθεωρητής Νιλ Άνταμς δήλωσε ότι η Χιούζ «έχει απομακρυνθεί από όλα τα καθήκοντά της με τους μαθητές εν αναμονή της έκβασης της νομικής διαδικασίας».
ΚλείσιμοΜετά τη σύλληψή της η Χιούζ μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Ράντολφ όπου κρατείται με εγγύηση 25.000 δολαρίων.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις