«Οι φωτογραφίες πρέπει να αποκτηθούν, εφόσον είναι γνήσιες. Το Υπουργείο Πολιτισμού έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες απόκτησής τους, υπό την προϋπόθεση ότι ο κάτοχος ή το eBay μπορούν να αποδείξουν τη γνησιότητά τους ή να αποδεχθούν έλεγχο από ειδικούς για την πιστοποίησή τους», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο Παύλος Μαρινάκης, κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις εκπροσώπων του ΠαΣοΚ που κατηγορούν για συγκάλυψη στην υπόθεση της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο Βιολάντα τονίζοντας ότι «είναι εγκάθετος όποιος λέει ότι θέλαμε να συγκαλύψουμε» ενώ παρέπεμψε σε δηλώσεις του λίγες ώρες μετά τη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε πέντε εργαζόμενες γυναίκες.

Όσο για τη συνταγματική αναθεώρηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «ήρθε η στιγμή που η Βουλή μπορεί να κινήσει αυτή τη διαδικασία. Οι προτάσεις που έγιναν δείχνουν πού πρέπει να πάει, κατά τη γνώμη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Δημοκρατία έχουμε, δεν θα απολογηθούμε για αυτό σε κανέναν, για τις ξεκάθαρες προτεραιότητές μας. Να μπει ένα φρένο στους πάνω και στους κάτω της πλατείας».

Τέλος, όσον αφορά το θέμα των αμβλώσεων στα νοσοκομεία, ο κ. Μαρινάκης απάντησε:

«Η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη όπως και κάθε λογικού ανθρώπου. Είναι ένα ζήτημα που έχει λυθεί εδώ και χρόνια. Είναι αυτονόητο δικαίωμα κάθε γυναίκας, κάθε ανθρώπου να ορίσει το σώμα του πάντα εντός του πλαισίου των όσων ορίζει το νομικό πλαίσιο και η ιατρική επιστήμη. Έχουμε ζητήσει από το υπουργείο Υγείας ενημέρωση για το τι συμβαίνει πραγματικά, θα την επισυνάψουμε εάν την έχουμε μέσα στην ημέρα.»

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις