Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τον σκύλο της, τονίζοντας πως είναι «ο πιο πιστός άντρας» που είχε ποτέ στη ζωή της.

Η Instagrammer, που πριν λίγες ημέρες επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Λυκούδη, ανέφερε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Breakfast@Star» την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ότι μέσα από τη σχέση της με τον Ρίτσι, όπως λέγεται ο σκύλος της, κατάλαβε τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της πλάνα, διαψεύδοντας τις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο «Just The 2 of Us».

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δήλωσε για τον σκύλο της: «Ο Ρίτσι μπήκε στη ζωή μου πριν από 8 χρόνια και νομίζω ότι από τότε κατάλαβα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει υπάρξει στη ζωή μου».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν ετοιμάζω κάτι στην τηλεόραση» και σχολίασε για την επιστροφή του J2US: «Το J2US επέστρεψε λίγο καθυστερημένα. Είναι το αγαπημένο μου πρότζεκτ. Ίσως επειδή πάντα λάτρευα τη μουσική και όταν είσαι καλός σε κάτι, το κάνεις με περισσότερο θάρρος. Πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά και φέτος».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον μουσικό διαγωνισμό, δήλωσε: «Εμένα δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο, αλλά επειδή είχα κερδίσει το προτελευταίο με την Κατερίνα Λιόλιου, νομίζω ότι μετά από αυτό δεν έχεις όρεξη να κάνεις ξανά κάτι τέτοιο».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις