Στην Αυλίδα νωρίς το πρωί, καταγράφηκε κλοπή χρημάτων και αντικειμένων μέσα από όχημα.
Όπως κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, ο άνδρας φόρεσε τα παπούτσια του ιδιοκτήτη του βαν και πραγματοποίησε συναλλαγές με την τραπεζική του κάρτα, από την οποία είχε σβήσει με μαρκαδόρο το όνομα κατόχου. Ο άγνωστος έκανε αγορές σε περίπτερο στην Παραλία Αυλίδας, σε βενζινάδικο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, καθώς και σε μίνι μάρκετ της ίδιας περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος έλαβε ειδοποιήσεις χρεώσεων στο κινητό του γύρω στις 7.30 το πρωί. Όταν βγήκε από το σπίτι, είδε το σπασμένο τζάμι του αυτοκινήτου και διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρεθεί χρήματα και η κάρτα του, στην οποία χρεώθηκε ποσό περίπου 80 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης έπειτα δήλωσε τις απώλειες στις αρμόδιες αρχές.
Έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ το υλικό από τις κάμερες έχει παραδοθεί στους ερευνητές.
Ο άγνωστος άνδρας δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές διαθέτουν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς του. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις.