Ο Gio ήρθε αντιμέτωπος με ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες στο «Survivor», εκφράζοντας ανοιχτά την ενόχλησή του για την κατάσταση στην παραλία.

Στο επεισόδιο που μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου, οι Αθηναίοι ξύπνησαν μέσα στη δυνατή βροχή, η οποία πέρασε στην καλύβα τους, δημιουργώντας αναστάτωση και δυσφορία στην ομάδα.

Περιγράφοντας όσα βίωσε, ο Gio σχολίασε τις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης, εκφράζοντας ανοιχτά την ενόχλησή του για τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Πιο αναλυτικά, ο παίκτης είπε: «Εχθές το βράδυ δεν θυμάμαι τι έγινε, ξύπνησα, είδα μία φωτιά και λέω τι ωραία είμαστε εδώ, κλείνω τα μάτια μου, τα ανοίγω και λέω “της π@@τ@ν@ας γίνεται”. Όλοι έτρεχαν, χαμός. Πιάνω τα ρούχα μου και ήταν μούσκεμα όλα. Δεν ήξερα πού βρίσκομαι και τι γίνεται. Το επόμενο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στην παραλία με το σορτσάκι πάνω στη φάτσα μου και μετά ξύπνησα μέσα στη φωτιά, αλλά δεν είμαι καλά».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις