Σε νομικές ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν ασελγείς προτάσεις και άσκηση ψυχολογικής πίεσης, τις οποίες αποδίδει στον 22χρονο Στέφανο Παπαδόπουλο.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του γνωστού καλλιτέχνη, κ. Χαράλαμπος Λυκούδης, τη Δευτέρα που έρχεται αναμένεται να κατατεθεί μήνυση για εκβιασμό, τόσο κατά επιχειρηματιών όσο και κατά του 22χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται ως συνεργός στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την πλευρά του τραγουδιστή, ο κ. Παπαδόπουλος φέρεται να λειτουργούσε για λογαριασμό επιχειρηματία, ο οποίος, κατά τους ισχυρισμούς του κ. Μαζωνάκη τον χρησιμοποίησε ως μέσο για την άσκηση πιέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαζωνάκης μέσω του δικηγόρου κ. Λυκούδη, έχει ήδη προσφύγει στο Τμήμα Εκβιαστών, σηματοδοτώντας την έναρξη της θεσμικής διερεύνησης της υπόθεσης. Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί η κατάθεση επίσημης μήνυσης, η οποία αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Η μήνυση θα στραφεί, αφενός, κατά των επιχειρηματιών που έχουν κατονομαστεί, με κατηγορία την εκβίαση, και αφετέρου κατά του 22χρονου για συνέργεια στην ίδια πράξη. Επιπλέον, στο νομικό πλαίσιο της υπόθεσης θα συμπεριληφθούν κατηγορίες για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως ξεκαθαρίζεται από την πλευρά του καλλιτέχνη και του νομικού του επιτελείου, το σύνολο των παραπάνω ενεργειών εντάσσεται σε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα, με καθοριστική ημερομηνία την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να περάσει η υπόθεση στο επόμενο, δικαστικό στάδιο.