Ο ανήλικος που συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια χωρίς να διαθέτει δίπλωμα είναι ο γιος του Μιχάλη Κατρίνη.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε ανάρτησή του ανέφερε:
«Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Πράξη αδικαιολόγητη και παράνομη.
Ο νόμος ισχύει για όλους.
Ως πατέρας, αισθάνομαι συντριβή και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές.
Ως γονείς, είμαστε κοντά στο παιδί μας, με πειθώ, λογική και αγάπη.
Ο νόμος ισχύει για όλους.
Χωρίς εξαίρεση».
Σύλληψη του γιου του Μιχάλη Κατρίνη
Στις 4 τα ξημερώματα, ο 16χρονος γιος του Μιχάλη Κατρίνη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να οδηγεί επικίνδυνα στο Χαλάνδρι. Όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, δεν συμμορφώθηκε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής.
Στο όχημα επέβαιναν συνολικά έξι άτομα, όλοι ανήλικοι, οι οποίοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο 16χρονος συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια, ενώ η σύζυγος του βουλευτή συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
Επιπλέον, ένας ακόμη ανήλικος που βρισκόταν στο αυτοκίνητο συνελήφθη, καθώς κατά τον έλεγχο βρέθηκε να έχει επάνω του κουζινομάχαιρο. Οι υπόλοιποι τέσσερις ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις