Στις φήμες που κάνουν λόγο για χωρισμό από τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος, παρομοιάζοντας τη σχέση τους με εκείνη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση. Ο τραγουδιστής, χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει ξεκάθαρα τις φήμες, υπογράμμισε ότι ανάμεσά τους επικρατεί ηρεμία και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ο 48χρονος καλλιτέχνης, που είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σιαμπάνη από το 2014 και έχει αποκτήσει μαζί της έναν γιο, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου. Αν και άφησε ορισμένα υπονοούμενα σχετικά με ενδεχόμενο διαζύγιο, ξεκαθάρισε ότι το σημαντικό είναι πως οι σχέσεις τους παραμένουν ομαλές και χωρίς εντάσεις.

Για την σχέση τους, συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Είμαστε πολύ καλά εμείς, είμαστε πολύ καλά. Δόξα τω Θεώ είμαστε πολύ καλά. Αυτό τα λέει όλα. Προχωράμε με το παιδί. Πολύ ωραία όλα, ηρεμία. Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια, είμαστε πολύ πολύ ωραία, αυτό τα λέει όλα. Πώς λέμε Καρβέλας – Βίσση; Κάτι τέτοιο. Εμείς είμαστε καλύτερα όμως». Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί διαζυγίου, απάντησε στη συνέχεια: «Τι να σου πω τώρα; Ακόμα δεν ξέρω. Άμα γίνουν αυτά θα τα πούμε όλα».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις