Η κατάθεση του Υπουργού Υγείας στη δίκη των δύο πρώην προστατευομένων μαρτύρων ολοκληρώθηκε με την προβολή ενός χιουμοριστικού βίντεο, το οποίο παρουσιάζει την «απαγωγή» της Ευγενίας Μανωλίδου προκειμένου «πιεστεί» ο Άδωνις Γεωργιάδης για την εξόφληση της Novartis.

Το βίντεο προβλήθηκε κατόπιν αιτήματος του κατηγορούμενου Φιλίστορα Δεστεμπασίδη, ο οποίος ανέφερε ότι είχε γυριστεί από τη Novartis την περίοδο 2013-14 και ότι το σενάριό του είχε ως θέμα τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο βίντεο, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ κάνει μπάνιο σε μπανιέρα, δέχεται τηλεφώνημα από τους απαγωγείς που ζητούν λύτρα για να απελευθερώσουν τη σύζυγό του. Η προβολή προκάλεσε γέλια στη δικαστική αίθουσα, με τον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάζει πως «αυτό ήταν πριν βάλω μαλλιά».

Ο διάλογος Δεσταμπασίδη-Γεωργιάδη

  • Δεστεμπασίδης: Η Novartis διακωμωδούσε εσάς και τη σύζυγό σας. Είχαν σκηνοθετήσει την απαγωγή της για τους εξοφλήσετε. Αυτό ήταν επί θητείας σας στο υπουργείο Υγείας.
  • Γεωργιάδης: Αυτό είναι τιμητικό για μένα. Μάλλον με θεωρούσαν τόσο σκληρό που δεν είχαν πρόβλημα να προχωρήσουν σε παράνομες ενέργειες για να πετύχουν τους σκοπούς τους.
  • Δεστεμπασίδης: Θέλω να δείξω με αυτό το βίντεο πόσο αλαζονική εταιρεία ήταν η Novartis. Το βίντεο αυτό δείχνει ότι για να πετύχουν το στόχο τους προχωράνε και σε παρανομίες. Δεν το θεωρείται αλαζονικό όλο αυτό;
  • Γεωργιάδης: Εντάξει πρόκειται για γελοιότητα αλλά ως προς την ουσία του αυτό το βίντεο δείχνει ότι θα ασκούσαν αθέμιτα μέσα για να πετύχουν.
  • Δεστεμπασιδης: Είναι για σας η Novartis σκάνδαλο γιατρών;
  • Γεωργιάδης: Ναι το θεωρώ σκάνδαλο γιατρών. Εχουν υπάρξει σοβαρές περιπτώσεις παράνομων συνταγογραφήσεων.
  • Δεστεμπασίδης: Αφού το θεωρείται σκάνδαλο γιατρών πως εξηγείτε το γεγονός ότι ούτε ένας γιατρός δεν έχει καταδικαστεί;
  • Γεωργιάδης: Είναι πολύ απλό. Η ευκαιρία για να αντιμετωπίσει αυτό το θέμα χάθηκε τη πενταετία Τσίπρα όταν έστρεψαν την έρευνα στους πολιτικούς. Για τους γιατρούς όλα παραγράφηκαν.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις