Ένας τουρίστας στην Κίνα στάθηκε τυχερός παρά την ατυχία του, όταν έπεσε από γκρεμό ύψους 40 μέτρων ενώ προσπαθούσε να βγάλει selfie στο πάρκο του όρους Χουαγίνγκ, στην περιοχή Γκουανγκ’αν.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ο άνδρας έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε ξαφνικά στο κενό. Παρά το σοκ και τον κίνδυνο, κατάφερε ευτυχώς να επιβιώσει.

Αργότερα, ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ότι αισθάνεται ότι «τον βοήθησαν οι θεοί του βουνού». «Έπεσα από γκρεμό 40 μέτρων και κατρακύλησα για σχεδόν 15 μέτρα. Όταν οι πέτρες κατέρρευσαν κάτω από τα πόδια μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Είναι υπέροχο που είμαι ζωντανός».

Το βίντεο με την σοκαριστική πτώση του άνδρα έχει γίνει viral τις τελευταίες 24 ώρες, ωστόσο εκπρόσωπος του φυσικού πάρκου δήλωσε χθες (8/12/25) στην εφημερίδα Mirror ότι δεν είχαν λάβει επίσημη αναφορά για πτώση κάποιου επισκέπτη.

Ο τουριστικός χώρος όπου φέρεται να συνέβη το ατύχημα, γνωστός ως «Βράχος-λεπίδα», δεν βρίσκεται εντός των ορίων της τουριστικής περιοχής. Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι στο συγκεκριμένο σημείο «επιτρέπεται μόνο η παρατήρηση από απόσταση και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η αναρρίχηση».

Παράλληλα, υπενθύμισε στους επισκέπτες να τηρούν τους κανονισμούς της τουριστικής περιοχής κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας και να μην εισέρχονται σε κλειστές ή επικίνδυνες περιοχές.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις