Στις 7 Αυγούστου, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής συνέλαβαν στην Αθήνα έναν 41χρονο που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Λάρισας.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας είχε αποδράσει στις 17 Νοεμβρίου 2022 από το νοσοκομείο Λάρισας, όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία από το σωφρονιστικό κατάστημα.
Την περίοδο εκείνη εξέτιε ποινή κάθειρξης 21 ετών και 11 μηνών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες κατά συρροή και συναυτουργία, καθώς και διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Επιπλέον, εκκρεμούσε σε βάρος του βούλευμα που διέτασσε τη σύλληψή του, ώστε να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής που του είχε επιβληθεί για απόπειρα κλοπής.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις