Στη Νέα Ζηλανδία εκδικάζεται μια υπόθεση που έχει προκαλέσει έντονη αποστροφή και σοκ στην κοινή γνώμη. Ένας κτηνοτρόφος γαλακτοπαραγωγής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη σύζυγό του και την ανήλικη θετή του κόρη επί είκοσι χρόνια, ενώ αντιμετωπίζει και κατηγορίες για σεξουαλικές πράξεις με αγελάδες και μοσχάρια.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε αποκαλύψει στη σύζυγό του ότι είχε σεξουαλικές επαφές με αγελάδες και μάλιστα την ανάγκασε να παρακολουθήσει, ενώ την υποχρέωσε επίσης να βλέπει μοσχάρια να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις πάνω του.
Ο άνδρας, που δικάζεται στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Whangārei, αντιμετωπίζει συνολικά 38 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, ανάμεσά τους 15 για βιασμό, μία για κτηνοβασία με αγελάδες και μία για άσεμνες πράξεις με μοσχάρια.
«Με βίαζε σχεδόν κάθε βράδυ»
Η θετή του κόρη κατέθεσε ότι η κακοποίηση ξεκίνησε όταν ήταν μικρότερη των 10 ετών και συνεχίστηκε σχεδόν κάθε βράδυ για τα επόμενα δέκα χρόνια. Η ίδια υπολογίζει ότι υπήρξαν σχεδόν 300 περιστατικά βιασμού. Σύμφωνα με την εισαγγελέα Geraldine Kelly, το κορίτσι ένιωσε ανακούφιση όταν ο θετός της πατέρας έκανε βασεκτομή, καθώς μέχρι τότε φοβόταν ότι θα μείνει έγκυος πριν καν συμπληρώσει τα 12 της χρόνια.
Η εισαγγελέας ανέφερε επίσης ότι το θύμα δεν μίλησε νωρίτερα εξαιτίας της αγάπης της για τον θετό της πατέρα, αλλά και της «σύγχυσης» για τις σωματικές της αντιδράσεις στην κακοποίηση.
Ακραίες απόψεις
Στη Νέα Ζηλανδία, στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο κατηγορούμενος απαιτούσε «καθημερινά» σεξ, οδηγώντας σε κακοποίηση και της συζύγου του. Φέρεται να ισχυριζόταν ότι ο βιασμός δεν υπάρχει, λέγοντας ότι «όλες οι γυναίκες στο τέλος υποκύπτουν και το απολαμβάνουν» και λέγοντας στη σύζυγό του ότι «το όχι σημαίνει ναι».
Η εισαγγελέας ενημέρωσε ότι ο άνδρας παραδέχτηκε πως είχε σεξουαλικές επαφές με αγελάδες και της έδειξε τον τρόπο. Κατά την περίοδο της γέννας, φέρεται να ανάγκαζε μοσχάρια να του κάνουν στοματικό σεξ παρουσία της συζύγου του και στη συνέχεια, τουλάχιστον 20 φορές, την υποχρέωνε να συνευρεθεί μαζί του.
Η υπεράσπιση
Ο συνήγορος του κτηνοτρόφου, Matthew Ridgley, χαρακτήρισε τις κατηγορίες για κτηνοβασία «ανοησίες» και είπε στους ενόρκους ότι είναι δική τους απόφαση αν όσα περιγράφονται μπορούν να θεωρηθούν άσεμνα. Παραδέχθηκε ότι ο πελάτης του είχε σεξουαλικές επαφές με τη θετή του κόρη, αλλά ισχυρίστηκε ότι αυτές έγιναν με τη συναίνεσή της και μετά τα 16 της χρόνια. Το ίδιο υποστήριξε και για τις σεξουαλικές σχέσεις με τη σύζυγο.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις