Τουρίστες υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις σπηλιές Marble Arch στη Βόρεια Ιρλανδία, όταν αυτές άρχισαν να πλημμυρίζουν αιφνιδιαστικά.

Καθώς η στάθμη του νερού ανέβαινε, οι σκάλες μετατράπηκαν σε ρέματα, με τους ξεναγούς να κινητοποιούνται άμεσα για την ασφαλή απομάκρυνση των επισκεπτών. Η ξενάγηση είχε ξεκινήσει υπό φυσιολογικές συνθήκες, όμως περίπου 15 λεπτά αργότερα έγινε διακοπή ρεύματος και τα νερά άρχισαν να εισρέουν στο εσωτερικό των σπηλαίων.

Το προσωπικό αντέδρασε με ψυχραιμία, παρέχοντας ομπρέλες και καθοδηγώντας τους τουρίστες σε ασφαλές σημείο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι σπηλιές πλημμύρισαν ενώ σε εξέλιξη είναι έντονες βροχοπτώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενδεικτικό είναι ότι για τη Δευτέρα προβλεπόταν όση βροχή πέφτει σε δύο εβδομάδες. Ο βροχερός καιρός ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις, ενώ έχουν εκδοθεί προειδοποιήσεις για πλημμύρες.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις