Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει το 14χρονο κορίτσι που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στο Κερατσίνι, το βράδυ της Τρίτης. Την ίδια στιγμή νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως για τα όσα έγιναν στο σπίτι της φρίκης.
Η 14χρονη φαίνεται πως το μοιραίο βράδυ του ομαδικού βιασμού της, είχε τσακωθεί με τους γονείς της με αποτέλεσμα να φύγει νευριασμένη από το σπίτι. Τότε συναντήθηκε με τον 18χρονο όπου έκανε παρέα μέσω social media και την οδήγησε στο σπίτι του 16χρονου στο Κερατσίνι.
Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως τότε, ο 18χρονος μαζί με τον 16χρονο και τον 17χρονο έκαναν χρήση ναρκωτικών, την ακινητοποίησαν και την βίασαν.
Όπως κατήγγειλε, αφού την χρησιμοποίησαν με τον χειρότερο τρόπο, την άφησαν να φύγει απειλώντας την πως αν μιλήσει σε κανέναν για τον ομαδικό βιασμό της, τότε θα της κάνουν κακό. Η 14χρονη έμεινε πολλές ώρες να περιπλανιέται σε άσχημη κατάσταση στους δρόμους του Πειραιά.
Οι γονείς όταν αντιλήφθηκαν ότι η κόρη τους δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι τους, ειδοποίησαν την Αστυνομία και τελικά η 14χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στον Πειραιά και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κατήγγειλε την κακοποίησή της. Τη διερεύνηση της υπόθεσης την έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.
Χθες συνελήφθησαν ο 18χρονος, ο 17χρονος και ο 16χρονος. Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες και στη μητέρα του ενός και κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.
Το τέταρτο άτομο που αναζητούνταν, συνελήφθη και αυτό, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου. Ο εν λόγω άνδρας, όπως υποστηρίζει δεν συμμετείχε στον βιασμό, ωστόσο βρίσκοταν στο σπίτι την ώρα της φρικτής πράξης. Μάλιστα, το σπίτι φέρεται να είναι δικό του.
Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε, εντόπισε τραυματικά ευρήματα στο σώμα του κοριτσιού και εκχυμώσεις στο χέρι και στον αυχένα. Η εικόνα αυτή τεκμηριώνει την πράξη που κατήγγειλε η κοπέλα.
Ο ιατροδικαστής έλαβε δείγμα DNA ώστε να φανούν ποιοι είναι οι δράστες.
Οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό της 14χρονης από όπου κλείστηκε το ραντεβού με τον 18χρονο. Σε αυτό βρήκαν και κάποια από τα μηνύματα που αντάλλαξαν.
Όπως φαίνεται, αλλά και από αυτά που είπε η 14χρονη στους αστυνομικούς δεν γνώρισε πρόσφατα τον 18χρονο που την οδήγησε στο σπίτι, αλλά έβγαιναν από πιο παλιά.
Ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ανταλλαγή μηνυμάτων που υπήρξε από social media, δεν ήταν λίγες φορές όπου ο ένας εκ των δραστών την παρότρυνε συνεχώς να πει ψέματα για φύγει από το σπίτι της αργά το βράδυ.