Έχασε την μάχη με την ζωή η 46χρονη αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκηςη οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου, όταν είχε βρεθεί στην μέση του δρόμου, προσπαθώντας να σταματήσει ένα καυγά που είχε ξεσπάσει από ένα τροχαίο ατύχημα.

Χαλκιδική: Διασωληνωμένη και σε καταστολή η 46χρονη αστυνομικός

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο 41ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης προσπάθησε μαζί με τον συνάδελφο της να διευθετήσει επεισόδιο μεταξύ ενός 33χρονου κι ενός 26χρονου.

Ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες τόσο η 46χρονη αστυνομικός και ο 33χρονος παρασύρθηκαν από φορτηγό που οδηγούσε ένας 62χρονος με αποτέλεσμα η αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά και ο 33χρονος να χάσει τη ζωή τους.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και από την πρώτη στιγμή η κατάστασή της είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη από τους γιατρούς.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις